Poza mea 3.png
Mă numesc IOANA de pe EZOTV sau SERENA DE PE ASTROSFAT, PITYA, DE PE VIVERSUM, TEL MEU 0743809698, sunt absolventă de filologie, m-am specializat in tarotologie, astrologie, numerologie, chiromantie, lucrez pe EZOTV, am lucrat si pe Astrosfat care din pacate s-a desfiintat îmi plac oamenii inteligenţi, buni, veseli, cinstiti, muncitori si ambiţioşi. Pot fi o prietenă foarte loială, iubesc aproape toate animalele, exceptie fac tîrîtoarele, gândacii de bucătărie si puricii care chinuie animalele. Nu-mi plac trădătorii, mincinoşii, leneşii, chiulangii, oamenii posaci, interiorizaţi, necinstiţi, agresivi, alcoolici, vicioşi si murdari, şefii aroganţi şi agresivi, bârfele si răutăţile. Imi place să mă culc târziu si să mă scol târziu, îmi place mult marea si filmele de ficţiune, îmi place muzica de toate genurile dar sa fie bună, îmi plac dulciurile si laptele dar nu abuzez, îmi place să stau la soare (pentru că sunt Leoaică), am un fiu pe care îl iubesc foarte mult si eu zic că-l coordonez pe ei dar de fapt, e invers. Am prietene, foarte bune, la care ţin foarte mult: Aurelia, Mia, Marinela, Luminiţa, Carmen Perju, Vali Pendefunda, Xenia Patras, Genoveva MohilItchi, Carmen Stadoleanu. Îmi place să experimentez lucruri noi, pozitive, sa învăţ lucruri moderne si sunt foarte tanără în spirit.
Stiinţele oculte le-am descoperit, evident, în bibliotecă si au fost pentru mine o revelaţie foarte placută. Foarte repede am facut o pasiune pentru ele si mai apoi, m-am specializat mai ales in tarot, chiromanţie si numerologie, divinaţia în tarot devenind a doua mea profesie.
Am deja o clientelă în oraşul în care locuiesc si altă clientelă pe un site pe care l-am descoperit, nu de mult, esotv.ro

CEI INTERESATI SE POT ADRESA, LOCO (Iasi) SAU PRIN MAIL, (tarot_ioana@yahoo.com). CREDEŢI-MĂ VEŢI FI UIMIŢI DE CLARVIZIUNILE PE CARE LE POT DA ACESTE MIJLOACE DE DIVINAŢIE
PACE, LUMINĂ SI ADEVĂR!
ASCENDENT


HoroscopAscendent
INGER.png

"Cer si destin" s-ar putea denumi relatia noastra cu astrele, "Sarmanul Dionis" ,nuvela marelui nostru poet national, ar putea fi un exemplu elocvent in ceea ce priveste aceasta relatie. In nuvela, eroul Dionis este plimbat de Hermes Trismesgistos, prin intreg universul, aratandu-i minunile Cerului explicandu-i relatia noastra cu acestea si introducandu-l pe acesta in templul lui Osiris, si-i va arata misterul Marilor Arcane, cele 22 tablite de aur cu figuri simboloce, care explica ciclul omului,al lumii ca si legea numarului si a cigrei fatidice pe care o are fiecare om in viata lui.

Omul este o lume universala in miniatura.

Fiecare il avem pe Dumnezeu in noi, dar ca sa-l gasim trebuie sa evoluam, ca sa putem ajunge la un piedestal moral, de pe care sa putem sta langa El si sa ramanem langa El.

Astfel, Sarmanul Dionis al lui Eminescu cerea unui inger sa-l vada pe Dumnezeu, raspunsul acestuia a fost urmatorul:

" Daca nu-l ai in tine, nu exista pentru tine si in zadar il cauti".

Asa ca, la scanteia dumnezeirii nu se poate ajunge decat dupa vieti succesive in care trebuie sa evoluam in mod pozitiv. In spatele culiselor vitii noastre e un regizor a carui existenta nu o putem explica, dupa cum gandea  si  Sarmanul Dionis.

ZODIACUL ESTE O FASIE LATA DE 16 GRADE, IN JURUL CERULUI.

Sectoarele de cate 30 grade fiecare constituie semnele acestui Zodiac. Aceste semne zodiacale sunt denumite popular zodii, ele sunt grupuri de constelatii care formeaza pe cer figuri gen : Berbec, Taur,Gemeni, etc..

Urmeaza....

Recieve news about this website directly to your mailbox
FAZELE LUNII

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one