Poza mea 3.png
Mă numesc IOANA de pe EZOTV sau SERENA DE PE ASTROSFAT, PITYA, DE PE VIVERSUM, TEL MEU 0743809698, sunt absolventă de filologie, m-am specializat in tarotologie, astrologie, numerologie, chiromantie, lucrez pe EZOTV, am lucrat si pe Astrosfat care din pacate s-a desfiintat îmi plac oamenii inteligenţi, buni, veseli, cinstiti, muncitori si ambiţioşi. Pot fi o prietenă foarte loială, iubesc aproape toate animalele, exceptie fac tîrîtoarele, gândacii de bucătărie si puricii care chinuie animalele. Nu-mi plac trădătorii, mincinoşii, leneşii, chiulangii, oamenii posaci, interiorizaţi, necinstiţi, agresivi, alcoolici, vicioşi si murdari, şefii aroganţi şi agresivi, bârfele si răutăţile. Imi place să mă culc târziu si să mă scol târziu, îmi place mult marea si filmele de ficţiune, îmi place muzica de toate genurile dar sa fie bună, îmi plac dulciurile si laptele dar nu abuzez, îmi place să stau la soare (pentru că sunt Leoaică), am un fiu pe care îl iubesc foarte mult si eu zic că-l coordonez pe ei dar de fapt, e invers. Am prietene, foarte bune, la care ţin foarte mult: Aurelia, Mia, Marinela, Luminiţa, Carmen Perju, Vali Pendefunda, Xenia Patras, Genoveva MohilItchi, Carmen Stadoleanu. Îmi place să experimentez lucruri noi, pozitive, sa învăţ lucruri moderne si sunt foarte tanără în spirit.
Stiinţele oculte le-am descoperit, evident, în bibliotecă si au fost pentru mine o revelaţie foarte placută. Foarte repede am facut o pasiune pentru ele si mai apoi, m-am specializat mai ales in tarot, chiromanţie si numerologie, divinaţia în tarot devenind a doua mea profesie.
Am deja o clientelă în oraşul în care locuiesc si altă clientelă pe un site pe care l-am descoperit, nu de mult, esotv.ro

CEI INTERESATI SE POT ADRESA, LOCO (Iasi) SAU PRIN MAIL, (tarot_ioana@yahoo.com). CREDEŢI-MĂ VEŢI FI UIMIŢI DE CLARVIZIUNILE PE CARE LE POT DA ACESTE MIJLOACE DE DIVINAŢIE
PACE, LUMINĂ SI ADEVĂR!
ASCENDENT


HoroscopAscendent
INGER.png

Sistemul Rhunic a fost folosit de triburile germanice din Europa de Nord in scopuri atat seculare, cat si religioase, Rhunele fiind folosite ca alfabet inca din secolul al VII-lea î.H.

Inainte de aceasta data, Rhunele erau in principiu un sistem magic reprezentand forte si obiecte din natura. Se credea ca prin invocarea Rhunei corespunzatoare se putea intra in contact cu forta sau cu obiectul reprezentat de simbol.

Existau  diferite alfabete Rhunice in Europa de Nord, cel mai raspandit fiind  vechiul FUTHARK. Acest alphabet este denumit astfel dupa primele sase litere: F, U, TH, A, R si K, sitemul fiind foarte raspandit intre anii 200 i.H. si secolul VIII; de el ne vom ocupa in sectiunea prezenta. Acest alphabet contine 24 de semen si este grupat in cate trei seturi de opt Rhune numite octave: <<Octava lui Freva>>, <<Octava lui Hagall>> si <<Octava lui Tir>>

Rhunele, ca orice ideograma, sunt simboluri fixe legate de o anumita stare sau un anumit concept. Ceea ce reflecta aceste simboluri poate sa se schimbe in mod radical, in functie de perspectiva celui care le interpreteaza. Prin folosirea continua a rhunelor, prin meditatie asupra fiecarui simbol, ele pot deveni adevarate imagini, relatandu-ne povestiri intregi. Poate ca in aceasta consta diferenta principala intre rhune si arcanele majore ale Tarotului, acestea din urma avand o imagine pictografica mult mai bogata.

 

 

Este o nesansa  ca traim in secolul al XXlea, in loc sa traim in sec. al VIlea cand am fi putut contacta direct samanul localitatii in aceasta problema. El era sacredotul superm omenilor din zona. In atributiile sale cadea asigurarea cresterii unor plante, succesul vantorii,  fertilitatea femeilo erc. El era cel care detinea secretul rhunelor. Trebuie mentionat ca Rhunele era misterii ale acestor popoare, in toate sensurile cuvantului. Existau Rhune pt influnetarea vremii, pt crestrerea recoltelor, pt vindecarea diferitleor boli. Existau rhune de protectie, ele fiind marcate pe arme, cornuri pt baut, provele navelor,  si chiar pe case.

 

 

 

 

Pregatirea setului de Rhune

 

Rhunele pe care sunteti pregatit sale confectionati vor fi niste aliati valororsi in viata personala si este bines a le priviti ca pe niste prieteni. Nu dati rhunele nimanui, ele sunt numai pt. folosul personal pt ca pe masura ce le gravati le impregnate cu energia prprie  si cu forta vital ape care o aveti si va vor servi scopurilor dvs.

Ele pot fi facute din orice material natural cum ar fi piatra sau lemnul; in istoria lor au fost cel mai des confectionate din lemn, motiv pt care nu ne-au parvenit exemplare din primele secole. Cele mai vechi piese ramase pana in vremea noastra sunt cele din os, totusi nu se recoamnda folosirea acestui material deoarece osul contine inca mule din vibratiile animalulu sacrificat  care pot bruia vibratiile simbolurilor individaule gravate pe ele.

Istoricul tacitus ne spune despre triburile germanince ce foloseau bucatele de lemnfructifer iar o alta sursa ne trimite la frasin. Orice esenta s-ar folosi, trebuie sa se tine cont  de propietatile magice ale copacului respectiv correlate cu intentia celui care le confectioneaza.

Cand alegeti forma si dimensiunea lor va trebui sa aveti in vedere sa poate fi tinute toate in mainile tinute caus 9un set continand 25 de piese) Dimensiunile optime sunt: L: 4 cm, l: 3 cm, i: sub 1 cm.

 

Rhunele ca orice ideograma sunt sunt simboluri fixe legate de o  anumita stare sau un anumit concept. Ceea ce reflecta aceste simboluri poate sa se schimbe in mod radical in functie de perspective celui care la interpreteaza. Prin folosirea continua arhunelor, prin meditatia asupa fiecarui symbol, ele pot deveni adevarate imagini,  relatandu-ne povestiri intregi. Poate ca in aceasta consta diferenta principala intre Rhune si arcanele majore ale Taroltului, acestea din urma avnd o imagine pictografica mult mai bogata.

Marijane Osborne afirma in cartea sa :Rhune Games" ca: "Alte sisteme divinatorii, cum este Tarotul, Yi Jing-ul etc. cu toate ca sunt excelente ca atare, tind sa extraga spiritual europenaului Nordic din viata lor fizica, pt ca provin dintr-un mediu cultural care nu este indigen.Stfel, daca noi traim langa stejari sin u langa palmieri, avem o intelegere fizica a stejarului asa cum apare ca un simbol in Rhune, sin u una a palmierului asa cum apare in Pedeapsa din pachetul de arcane al Tarotului Rider. Daca nu am cunoscut nicodata palmierul in mediul sau natural, nu putem patrunde in aceeasi amsura simbolismul sau, cum il patrundem pe cel al stejarului".

 

Fiecare dintre noi are experienta lui personala deiferita de a celorlalti despre obiectele redate in rhune, cum este stejarul, gheata,  sorele etc. Este un lucru personal al fiecaruia sa descopere interpretarea proprie a placilor rhunice si doar procedand astfel, putem tiliza complet potentialul rhunic. Aceste semnificatii pot fi constientizate ptin vise, evenimente semnificative, sau meditatia. Odata invatate aceste interpretari ele pot fi invatate in divinatie ele stimuland imaginatia individuala proprie si ajutand in receptionarea relatiei personale cu lumea inconjuratoare permitand astfel sa se faca schimbari in viitor.

 

Rhunele au menirea de a ne ghida prin porblemele ce apar evaluand evenimente probabile si prezentand variantele optime de a le traversa. Ca orice alta metoda de divinatie, Rhunele reprezinta o metoda indirecta de a contacta Ghizii Spirituali de a le cere sfatul privind viitoru, actiunea optima, ceea ce reprezinta o utilitate optima pt toti cei care nu pot inca realize direct acest valoros contact.

Ca si harta astrologica amplasarea rhunelor este o prezentare a ceea ce este probabil sa se intample, dand directii in lumea viitoare la care s-a referit intrebarea consultantului. Nu exista nici un motiv pt care ar trebui sa va pregatiti pt und ezastru de fiecare data cand rhunele indica o problema ce poate aparea in viitor. Daca sunteti fatalist in mod sigur va veti pregati funerariile in cazul in care rhunele va indica posibilitatea unui accident rutier in viitoarea calatorie mai lunga, dar puteti sa luati celalat aspect al problemei sis a examinati toate variabilele sis a gasiti solutia evitarii acelui eveniment. Tocmai in aceasta consta amnifestarea liberului arbitru. Daca si in umra analizei calatoria se promite a fi sumbra puteti sa o amanati.

Rolul rhunelor ca si a altor metode de divinatie este de a ne sfatui de a ne deschide ochii spre arezolvarea optima a intrebarii puse.

O atentionare: rhunele ca si celelalte metode divinatorii nu trebuie folosite ca obiecte de joaca sau amuzamnet. Ca fiinta umana  procedati cel mai bine daca le tratati cu tot respectful, caci ele va vor raspunde cu aceeasi metoda, altfel…

Folosirea lor in divinatie (cuatat mai mult in amgie) este un act plin de responsabilitate, adr si o mare putere. Ele trebuie studiate cu seriozitate maxima si cautati sa va gasiti calea proprie.

Studiul Rhunelor odata inceput este undrum fara sfarsit, nu exista o limita a studiului, dar nici al aplicatiilor ce  pot fi gasite in intelegerea personala a fiecarei Rhune in legatura cu lumea natural ace ne inconjoara.

 

 

 

 

Recieve news about this website directly to your mailbox
FAZELE LUNII

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one