Poza mea 3.png
Mă numesc IOANA de pe EZOTV sau SERENA DE PE ASTROSFAT, PITYA, DE PE VIVERSUM, TEL MEU 0743809698, sunt absolventă de filologie, m-am specializat in tarotologie, astrologie, numerologie, chiromantie, lucrez pe EZOTV, am lucrat si pe Astrosfat care din pacate s-a desfiintat îmi plac oamenii inteligenţi, buni, veseli, cinstiti, muncitori si ambiţioşi. Pot fi o prietenă foarte loială, iubesc aproape toate animalele, exceptie fac tîrîtoarele, gândacii de bucătărie si puricii care chinuie animalele. Nu-mi plac trădătorii, mincinoşii, leneşii, chiulangii, oamenii posaci, interiorizaţi, necinstiţi, agresivi, alcoolici, vicioşi si murdari, şefii aroganţi şi agresivi, bârfele si răutăţile. Imi place să mă culc târziu si să mă scol târziu, îmi place mult marea si filmele de ficţiune, îmi place muzica de toate genurile dar sa fie bună, îmi plac dulciurile si laptele dar nu abuzez, îmi place să stau la soare (pentru că sunt Leoaică), am un fiu pe care îl iubesc foarte mult si eu zic că-l coordonez pe ei dar de fapt, e invers. Am prietene, foarte bune, la care ţin foarte mult: Aurelia, Mia, Marinela, Luminiţa, Carmen Perju, Vali Pendefunda, Xenia Patras, Genoveva MohilItchi, Carmen Stadoleanu. Îmi place să experimentez lucruri noi, pozitive, sa învăţ lucruri moderne si sunt foarte tanără în spirit.
Stiinţele oculte le-am descoperit, evident, în bibliotecă si au fost pentru mine o revelaţie foarte placută. Foarte repede am facut o pasiune pentru ele si mai apoi, m-am specializat mai ales in tarot, chiromanţie si numerologie, divinaţia în tarot devenind a doua mea profesie.
Am deja o clientelă în oraşul în care locuiesc si altă clientelă pe un site pe care l-am descoperit, nu de mult, esotv.ro

CEI INTERESATI SE POT ADRESA, LOCO (Iasi) SAU PRIN MAIL, (tarot_ioana@yahoo.com). CREDEŢI-MĂ VEŢI FI UIMIŢI DE CLARVIZIUNILE PE CARE LE POT DA ACESTE MIJLOACE DE DIVINAŢIE
PACE, LUMINĂ SI ADEVĂR!
ASCENDENT


HoroscopAscendent
INGER.png

NUMEROLOGIE ALFABETICA

Moto:

Limbajul numerelor ne ofera mai mult decat o simpla comunicare verbala - ne da posibilitatea de ne ordona si controla viata.

 

Din vremuri stravechi, numerologia a fost mentionata in scrierile sacre, ocultistii, oamenii de stiinta din Egipt, Babilon, Grecia si Roma au descoperit ca numerele au niste vibratii speciale, cu efect profound asupra vietilor oamenilor. Anticii, in special grecii, considerau ca numerele sunt elementul esential pentru intelegerea vietii. Ei sustineau ca numerele  prime de la 1-9, reprezinta intregul proces creator, de la crearea Universului, pana la ritmurile existentelor individuale, ele avand o puternica legatura cu astrologia, care sugereaza ca viata oamenilor este o reflectare si un raspuns la vibratiile cosmice. "Cartea naturii este scrisa intr-un limbaj matematic" spunea Galileo, astronom din evul mediu.

Culturile antice care au dat nastere studiului matematicii, credeau in divinatie si faceau o conexiune speciala intre aceasta si umanitate, conexiune pe care noi, astazi, nu o cunoastem in totalitate.

Oamenii de stiinta antici foloseau un anume cod  in divinatiile lor numerologice  pentru a nu speria oamenii de rand neinstruiti. Ei foloseau pentru fiecare litera a alfabetului o cifra. Aceste cifre si litere le foloseau in diverse combinatii care, pana la urma, dadeau un rezultat divinatoriu  complex si fascinant.

Grecul Pitagora, mare matematician si om de stiinta era si initiat al mai multor scoli ezoterice. Mai tarziu, Pitagora va pune bazele propriei scoli de magie. Lui i-au urmat Platon si alti oameni de stiinta fascinati de acest mod de divinatie avnd ca origine matematica.

Noi, in epoca moderna dupa ce am invatat sa intelegem "limbajul numerelor", ne este din ce in ce mai clar ca viata noastra trecuta, prezenta si viitoare, nu e deloc intamplatoare. Numarul Destinului, Numarul  Personalitatii si cel al Sufletului nostru, ne determina sa intelegem ceea ce suntem cu adevarat, atat noi, cat mai ales, cel sau cea de langa noi.

Voi incerca sa va relevez ,pas cu pas, misterele acestei minunate metode de cunoastere a eului nostru, al viitorului nostru si al celor dragi noua.

Primul pas il vom face cu Numerele Universale, care sunt de la 1-9, plus numerele superioare 11 si 22..

Va urma...

Recieve news about this website directly to your mailbox
FAZELE LUNII

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one