Poza mea 3.png
Mă numesc IOANA de pe EZOTV sau SERENA DE PE ASTROSFAT, PITYA, DE PE VIVERSUM, TEL MEU 0743809698, sunt absolventă de filologie, m-am specializat in tarotologie, astrologie, numerologie, chiromantie, lucrez pe EZOTV, am lucrat si pe Astrosfat care din pacate s-a desfiintat îmi plac oamenii inteligenţi, buni, veseli, cinstiti, muncitori si ambiţioşi. Pot fi o prietenă foarte loială, iubesc aproape toate animalele, exceptie fac tîrîtoarele, gândacii de bucătărie si puricii care chinuie animalele. Nu-mi plac trădătorii, mincinoşii, leneşii, chiulangii, oamenii posaci, interiorizaţi, necinstiţi, agresivi, alcoolici, vicioşi si murdari, şefii aroganţi şi agresivi, bârfele si răutăţile. Imi place să mă culc târziu si să mă scol târziu, îmi place mult marea si filmele de ficţiune, îmi place muzica de toate genurile dar sa fie bună, îmi plac dulciurile si laptele dar nu abuzez, îmi place să stau la soare (pentru că sunt Leoaică), am un fiu pe care îl iubesc foarte mult si eu zic că-l coordonez pe ei dar de fapt, e invers. Am prietene, foarte bune, la care ţin foarte mult: Aurelia, Mia, Marinela, Luminiţa, Carmen Perju, Vali Pendefunda, Xenia Patras, Genoveva MohilItchi, Carmen Stadoleanu. Îmi place să experimentez lucruri noi, pozitive, sa învăţ lucruri moderne si sunt foarte tanără în spirit.
Stiinţele oculte le-am descoperit, evident, în bibliotecă si au fost pentru mine o revelaţie foarte placută. Foarte repede am facut o pasiune pentru ele si mai apoi, m-am specializat mai ales in tarot, chiromanţie si numerologie, divinaţia în tarot devenind a doua mea profesie.
Am deja o clientelă în oraşul în care locuiesc si altă clientelă pe un site pe care l-am descoperit, nu de mult, esotv.ro

CEI INTERESATI SE POT ADRESA, LOCO (Iasi) SAU PRIN MAIL, (tarot_ioana@yahoo.com). CREDEŢI-MĂ VEŢI FI UIMIŢI DE CLARVIZIUNILE PE CARE LE POT DA ACESTE MIJLOACE DE DIVINAŢIE
PACE, LUMINĂ SI ADEVĂR!
ASCENDENT


HoroscopAscendent
INGER.png

CRISTALE

Voi incepe aceste lectii despre cristale, prin a-l cita pe marele DaEI WALKER care spunea : “ Amintiţi-va întodeauna că adevarata putere e în voi. Dumnezeu să vă binecuvînteze călăuzindu-vă în iubire şi lumină.”Nu-mi ramane decat sa fiu de acord cu aceste cuvinte ale acestui minunat om si sa va invit, sa meditati la ele. În afară de acest mare specialist în cristale, îi mai amintesc pe începătorii studiului cristalelor: George Frederik Kunz si Willam T. Fernie, doctori in medicina.
Ultima carte cu informatii pertinente despre constiinta cristalelor ar fi si aceea a lui Theodore Gazing : “ Cristal Gazing” (Divinatia in cristal) dar, din pacate, cartea nu arata cititorului cum sa se fgoloseasca de cristalele, pe câta vreme Walker în cartea sa: “Cartea cristalelor”, o face cu multă concizie si claritate. Walker a fost elevul marelui F.R.Nocerino care si-a lasat amprenta asupra dezvoltării sale pe acest tarâm minunatl cristalelor.
In continuare, va voi vorbi despre cristalele de cuart si folosirea acestora in viata de toate zilele..
Cuartul a luat nastere din combinatia dintre siliciu, sub forma de nisip, combinat cu apa, avînd ca rezultat bioxidul de siliciu, în speţă, cristalul de cuarţ , acesta are proprietati piezoelectrice, ceea ce-l face să amplifice, să transforme, să înmagazineze, focalizeze si sâ transfere energia. Asa s-au născut microfonul, difuzorul si toate formele de echipament audiovizual. Cuarţul înmagazinează energie si este folosit in foarte multe domenii ale tehnicii. O lamela de cuart intr-un microcircuit înmagazineaza mari cantitati de date în “memoria” unui computer . Aproape nu exista domeniu al tehnicii unde sa nu fie folosit cristalul de cuart, in frigider pus, un cristal mare, reduce consumul de energie, pus pe un carburator, reduce consumul de benzina sau ne apara de radiatii, etc....
Pe lînga propietati fizice aceste minunate “fenomene” au si propietati metafizice...
Va urma..

FOLOSIREA CRISTALELOR, CURĂȚAREA ȘI ÎNCĂRCAREA LOR

Sunt mai multe feluri de folosire a cristalelor unele dintre ele, destul de sofisticate și complicate.
Iată o metodă simplă de folosire a cristalelor:

Un cristal se poate folosi numai într-un scop nobil, fară a face rau cuiva, sub nici o formă. De aceea, sfatuiesc persoanele care se apucă de această treabă să se gândească foarte serios, la ceee ce fac si ce îsi doresc pentru că, dacă folosind cristalele, vor face rău cuiva, acest rău se va întoarce împotriva lor și nu vor fi fericiți niciodată în viata lor decât pe perioade scurte.
Pentru început, veți cumpăra un cristal roz (ptr. iubire) sau alb care merge si ptr. iubire si ptr. partea materială a vieții.
Cristalul se alege de către cumpărător, trebuie să aibă între 3-4 cm, să fie cilindric, cu mai multe fațete si cu două varfuri ascuțite.
Acasă, se pune într-o soluție salină suprasaturată, în care se va ține 7 zile, e bine
să se pună în soluție salină, când luna este în scădere.
Dupa 7 zile, il veți scoate din sare (ATENȚIE! Trebuie sa fiți singură),il spălați cu apă rece, îl veți șterge cu un prosop curat și apoi se va ține în MANA STÂNGĂ, când puteți, cât mai mult, de obicei seara, când sunteți liniștită, spunând de 40 de ori această formulă-rugăciune de activare ( se va ține în mână si se va spune formula, între 7 zile și ideal, 31 de zile):
“INVOC LUMINA CRISTULUI LĂUNTRIC, SUNT UN CANAL CURAT ȘI PERFECT, LUMINA ÎMI ESTE CĂLĂUZĂ!”
Acest cristal va fi numai al dv. și nici persoana cea mai apropiată, nu are voie să-l vadă sau să-l atingă.
Această perioadă reprezintă perioada de încărcare a cristalului cu energie pozitivă. Cristalul se mai poate încarca la lumina soarelui sau a lunii, chiar si a focului din lemn natural, la fel trebuie să fiți singură când stați cu el la soare , vara, cât mai mult.
După aceasă perioadă, vă veti fixa o dorință, una singură: de ex să fiți iubită de un bărabat, dar să nu fie însurat și să nu aibă iubită, ptr că atunci deja faceți rău.
Programarea cristalului se face în felul urmator: luati cristalul în mâna stăngă strânsă pumn, cu vârful iesit un pic în afară, spuneți formula de activare de 3 ori si apoi:
“ Te programez Cristăluțule, să mă aperi pe mine, familia mea, bunurile mele, casa mea, animalele mele , pe iubitul, sotul meu (dacă îl aveți), de orice energie malefică (rea) venită de pe această lume sau din alte lumi”. Apoi: te programez cristăluțule să mă ajuți, să întâlnesc pe bărbatul visurilor mele, cu care sa mă căsătoresc, să ne iubim și să fim fericiți toată viața noastră. In numele Tatălui și al Fiului si al Sfântului Duh, Amin !De (3 ori)”.
Această programare se spune cu atenție și cu gândul la dorința dv. și chipul iubitului, de 40 de ori, seara când sunteți relaxată , în pat și cu telefonul și televizorul închis, nimeni și nimic nu trebuie să vă distragă de la această meditație.
În mod normal cam după 40 de zile, sau mai devreme, veți primi un semn, un mesaj, un telefon, ori o întâlnire neprogramată, etc,….Veți continua până vi se împlinește dorința, se poate ajunge și la un an…cu voință și perseverentă Destinul se poate modifica. În acest timp nu înjurați, nu gândiți rău despre absolut nimeni, nu judecați pe nimeni, nu faceți rău la nimeni, tineți post miercuri și vineri și faceți, cât vă stă în putiință, bine în jurul dv.: ajutor material și moral.
Succes!
Recieve news about this website directly to your mailbox
FAZELE LUNII

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one